Scriitorul spaniol Ramon Eder spunea ca a zambi inseamna a invinge legea gravitatiei, noi am spune ca poate reprezenta cheia succesului in viata, arma cea mai sigura a succesului. Dar, chiar daca un copil zambeste deja din perioada intrauterina, chiar daca zambetul stimuleaza creierul sa produca endorfina, reducand durerea si oferindu-ne o senzatie de buna-dispozitie si cu toate ca succesul se bazeaza si pe puterea unui zambet care muta muntii, multi ne ferim sa zambim, ne jenam cu zambetul nostru, din cauza aspectului dintilor, din cauza modului in care se evidentiaza gingiile, din cauza unei expresii ce consideram ca ne dezavantajeaza… Dar nici nu realizam cat de mult pierdem prin aceasta banala ezitare…
Si, in acelasi timp, starea precara de sanatate a dintilor si a gingiilor, dincolo de disconfortul durerii la cald sau la rece, a mirosului neplacut al gurii, al modului in care ne priveaza de forta zambetului, reprezinta o grava amenintare pentru sanatatea intregului nostru organism.

Iata de ce este atat de important sa ne informam cu privire la stadiul actual de dezvoltare al stomatologiei moderne, al serviciilor pe care ni le ofera astazi clinicile romanesti de stomatologie cu o dotare de ultima ora, cu specialisti cel putin la fel de buni precum cei din tarile superdezvoltate ale lumii, dar la preturi romanesti si cu acel plus de intelegere si de grija pentru pacient.

Astazi, vizita la stomatolog nu mai inseamna durere si interventii care se intind pe o perioada mai mare de timp. Astazi totul decurge mult mai repede si fara nici un prejudiciu estetic, ci – dimpotriva – cu un look imbunatatit, la faurirea caruia suntem invitati sa participam si noi, cu propriile noastre aspiratii.

Si vizita la o clinica stomatologica nu mai inseamna nici ore intregi de asteptare. Astazi, vizita la stomatolog este zambetul binevoitor al specialistului care iti reda sanatatea dentara, dar si zambetul pe care ti-l doresti, zambetul cu care vrei tu sa te afisezi in viata. Iar aceasta vizita este obligatorie atat pentru adult, indiferent de varsta lui, cat si pentru copil, deja din primii ani de viata, odata cu aparitia primilor dinti de lapte.

Datorita tuturor acestor considerente, acum cand stomatologia romaneasca a intrat intr-o perioada de avant, dar si de maturitate, noi, cei de la ARENA Communications, am considerat ca este necesar sa creeam um canal media dedicat acestui subiect, informarii corecte cu privire la noile tehnologii de care dispune stomatologia romaneasca, cu privire la pregatirea stomatologilor nostri de exceptie, cu privire la importanta sanatatii dintilor nostri si in egala masura a intregii cavitati bucale, cu privire la mijloacele moderne de tratament si de interventie. Dar – in egala masura – cu privire la modul in care, la modul propriu, ne putem alege si ne putem fauri impreuna cu acestia zambetul pe care ni-l dorim. Pentru ca stomatologul de astazi, mai exact echipa unei clinici moderne de stomatologie, nu ne repara doar dintii stricati, ea ne asigura inainte de toate preventia atat de importanta, dar ne ajuta sa ne refacem si increderea in noi si ne ajuta sa obtinem expresia si zambetul pe care ni-l dorim.

Iata de ce ne-am hotarat sa deschidem acest nou canal media, Profesionistii Zambetului, dedicat elitei stomatologiei romanesti, acestor specialisti de exceptie, capabili sa ne apere si sa ne redea atat sanatatea, cat si zambetul propriu si incofundabil, care ne pot aduce succesul.

despre-noi
Ofertele noastre

Ofertele noastre

Profesionistii Zambetului

Realizam emisiunea PROFESIONISTII ZAMBETULUI, o emisiune-reportaj cu specialisti din domeniul stomatologiei, care este anuntata printr-o serie de spoturi de promovare.

Content Marketing

Realizam video content pentru promovarea clinicilor medicale, testimoniale pacienti, materiale gen sfatul medicului etc. Inclusiv traininguri media pentru medicii – vectori de imagine ai clinicilor. Realizam continutul de calitate de care aveti nevoie pentru promovarea clinicii si a medicilor dvs.

Campanii de Promovare

Realizam actiuni de promovare medicala, campanii de PR si publicitate. Comunicam eficient noile proceduri si tehnici medicale, noile aparate si dispozitive, lansarile si campaniile clinicilor medicale – pe toate canelele media, online, social media, print, radio si TV.